Loading... Please wait...

Categorii de produse

Noutăţi prin email


Cateva cuvinte

Lustre - magazin online de lustre

Lumina fie ea artificiala, naturala sau filtrata este cea care defineste ambientul si reprezinta factorul cheie in procesul amenajarii interioare. Corpurile de iluminat sunt acele amanunte care imbunatatesc sau strica aspectul unui spatiu. Regula de baza reprezinta imbinarea cu succes a functionalului cu esteticul prin combinatii de forme, culori, stiluri.


Indiferent de stilul pe care-l preferati exista o gama diversificata de corpuri de iluminat: lustre traditionale care pot lua forma candelabrelor, lustre design caracterizate prin linii simple, lampadare, veioze, aplice.


Pentru decorarea unui spatiu in stil traditional se va pune accent pe crearea unui ambient clasic, elegant, caracterizat prin calitatea si simplitatea corpurilor de iluminat: lustre traditionale in culori pastelate, candelabre, lampadare.
In cazul abordarii unui stil modern se vor folosi spoturi, lustre design care vor lua in stapanire spatiul.


Daca nu apartineti unui stil anume puteti intotdeauna face combinatii simple, de efect, imbinand lumina unor lustre traditionale sau a unor lustre design cu lumina generata de veiozele, lampile de masa.


Lustrele caracterizate prin simplitate sunt creatoare de efecte, acestea stimuland simtul estetic. Pentru iluminarea spatiului de dormit se va pune accent pe lustre suspendate care genereaza lumina slaba. Pentru ca iluminatul artificial sa se armonizeze cu cel natural, puteti folosi lustre sub forma spoturilor, lampadare care vor lumina locurile intunecate ale camerei.