Loading... Please wait...

Categorii de produse

Noutăţi prin email


Corpuri de iluminat

Totul a inceput cu foarte mult timp in urma, dupa ce Joseph Swan, a inventat in anul 1878 lampa cu filament de carbon. Astfel, usor usor au aparut producatorii de corpuri de iluminat, si ei tot inventatori intr-un anumit fel. Acestia s-au dedicat  conceptiei numeroaselor modele de corpuri de iluminat. Peste toti acesti ani, evolutia diferitelor stiluri de iluminat, a devenit o moda constanta, incercandu-se diverse concepte, toate acestea avand ca motiv oferirea catre  clientii finali a unui design potrivit si necesar fiecarui spatiu. Marii producatori depun eforturi uriase si reusesc de foarte multi ani sa realizeze corpuri de iluminat de calitate, mentinand intotdeauna acest domeniu in top. Alaturi de inventatori, proiectanti, designer, arhitecti, producatori, soseste si societatea noastra. Incercam cu totii sa oferim raspuns fiecarei solicitari si eleganta fiecarui spatiu. Lucrarile pe care le-am realizat, ne recomanda.

Corpurile de iluminat ofera an de an multe colectii noi, fiecare sosind de fiecare data cu un raport calitate pret foarte bun. De acum, categoriile acestora ofera iluminare cu ajutorul ledurilor, tehnologia folosita numindu-se “Power LED”. Noutatea aceasta nu este doar o utilitate, prin ea se ofera mai mult design, ajungandu-se astfel din nou la un prêt favorabil catre clientul final. Daca sunteti in cautarea unor corpuri de iluminat pentru casa dumneavoastra si a caror calitate doriti sa fie una superioara la un prêt decent, atunci Best Décor Idea SRL este solutia dumneavoastra! Produsele noastre vin insotite de fisa tehnica, certificate de garantie.  Oferim corpuri de iluminat al caror montaj este extreme de simplu. Multumita calitatii europene, Best Décor Idea SRL este societatea in care trebuie sa aveti incredere.

Stim exact ceea ce fiecare dintre clientii nostril doreste de la noi: o gama de produse bine definita, care combina functionalitatea, calitatea si ofera preturi atractive. Ca unul dintre principalii furnizori în industria europeană de iluminat rezidential, vom vedea rolul nostru ca fiind un partener al punctelor locale de vanzare cu amanuntul si al comertului cu corpuri de iluminat de specialitate. Scopul nostru este de a conduce modul de dezvoltare al produselor, pentru a identifica noi tendinţe si a le introduce rapid intr-un design modern. Este o strategie care ne-a oferit o crestere dinamica. Comercializam un numar de peste 50000 produse, astfel ca Best Décor Idea SRL se dezvolta din ce in ce mai mult, acumuland  noi idei, experienţe si cunostinţe. In plus, in mod activ filtram cele mai bune idei generate de piata si le incorporam imediat in cele mai recente evolutii.

Experienta noastra a fost castigata explorand fiecare aspect al corpurilor de iluminat.

Design pentru eternitate! Acesta este ceea ce vrem sa credem ca oferim clientilor nostril. Prin design pentru eternitate  suntem responsabili pentru dezvoltarea de noi idei, de noi produse cu ajutorul clientilor nostri si al designerilor.