Loading... Please wait...

Categorii de produse

Noutăţi prin email


Servicii clienti

 

Returnarea produselor

Returnarea produselor poate fi solicitata in urmatoarele situatii:

- Nu corespund specificatiilor de pe site

- Nu sunt functionale in primele 24 de ore de la receptie

- Au fost livrate gresit

Daca produsul comandat se dovedeste a nu corespunde specificatiilor de pe site, a nu fi functional in primele 24 de ore de la receptive sau a fost livrat gresit puteti solicita returnarea acestuia Prin returnare puteti intelegem inlocuirea produsului sau rambursarea integrala a contravalorii.Costurile pentru retur sunt suportate de www.lustre-online.eu.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau a ambalajelor duce la refuzarea returului.

- Perioada de garantie

Pentru produsele ale caror defecte nu sunt datorate din vina utilizatorului si se afla in perioada de garantie, va rugam sa le transmiteti catre adresa sediului social prin curier. Vim fi anuntati cu minim 24h inainte de primirea coletului, prin telefon, e-mail.

Renuntarea la cumparare 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Produsele trebuie returnate in ambalajul original insotite de toate accesoriile si documentele originale. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

In cazul in care ambalajul este deteriorat astfel incat nu mai poate fi achizitionat nici ca second-hand, sau lipsesc accesoriile respectivului produs, vom reexpedia produsul catre client, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.