Loading... Please wait...

Categorii de produse

Noutăţi prin email


Termeni si conditii

Termeni si conditii 

 1. Termeni si conditii de utilizare

         Pentru evitarea neintelegerilor de orice natura referitoare la utilizarea site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile cu privire la termenii si conditiile de folosire. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care acesti "Termeni si Conditii" nu sunt acceptati, NU FOLOSITI acest site.  

2. Definitii

          www.lustre-online.eu, va fi denumita in continuare Furnizor 

         Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.lustre-online.eu, este denumita in continuare Client.  

3. Informatii Generale 

          Toate preturile de pe www.lustre-online.eu contin TVA. 

          Preturile sunt valabile doar pentru cumparaturile efectuate pe www.lustre-online.eu

Nu exista o valoare minima de comanda 

4. Selectarea produselor/cum cumpar 

         Selectarea produselor se face navigand pe site, analizand ofertele de prêt si apoi adaugandu-le in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adaugati in cos". Puteti vizualiza in orice moment cosul dumneavoastra de cumparaturi, cu toate produsele si suma totala.  

         Printr-un click pe “detalii” puteti vizualiza toate informatiile cu privire la produsul selectat: culoare, marime, detalii despre material etc. 

         Puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate in cosul de cumparaturi, sa schimbati cantitatile, sa stergeti un produs sau sa goliti cosul. 

         Pentru a putea comanda produsele din cos trebuie sa va autentificati in pagina de login cu e-mailul si parola dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont deschis www.lustre-online.eu, va puteti deschide unul in momentul in care comandati produsele. 

         Dupa finalizarea selectarii produselor si a cantitatilor dorite, dati click pe butonul "Trimite comanda" din cosul de cumparaturi. In acest moment se solicita autentificarea dumneavoastra (daca nu v-ati autentificat deja). In final se precizeaza modalitatea de livrare dorita, si puteti sa adaugati comentarii sau precizari pentru comanda dumneavoastra. 

5. Modalitati de livrare si plata 

         Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid prin sistemul door-to-door  

         Valoarea taxei de transport o suporta clientul.

         Pentru orasele deservite se va percepe un cost de 19 ron (TVA inclus) pentru comenzile a caror valoare nu depaseste suma de 2.000 ron (tva inclus). Pentru comenzile ale caror valori depasesc suma de 2.000 ron (tva inclus), TRANSPORTUL ESTE OFERIT GRATUIT.

        Termenul de livrare va fi transmis de catre un reprezentant www.lustre-online.eu 

           Produsele aferente comenzii vin intotdeauna insotite de factura, certificat de calitate si garantie. 

           Modalitatea de plata acceptata este plata in numerar, ramburs la livrare sau virament bancar. 

 6. Returnarea produselor si renuntare la cumparare

           Returnarea produselor poate fi solicitata in urmatoarele situatii:

- Nu corespund specificatiilor de pe site

- Nu sunt functionale in primele 24 de ore de la receptie

- Au fost livrate gresit

         Daca produsul comandat se dovedeste a nu corespunde specificatiilor de pe site, a nu fi functional in primele 24 de ore de la receptive sau a fost livrat gresit puteti solicita returnarea acestuia Prin returnare puteti intelegem inlocuirea produsului sau rambursarea integrala a contravalorii.Costurile pentru retur sunt suportate de www.lustre-online.eu.

         Produsele trebuie returnate in ambalajul original insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau a ambalajelor duce la refuzarea returului.

- Perioada de garantie

         Pentru produsele ale caror defecte nu sunt datorate din vina utilizatorului si se afla in perioada de garantie, va rugam sa le transmiteti catre adresa sediului social prin curier. Vim fi anuntati cu minim 24h inainte de primirea coletului, prin telefon, e-mail.

Renuntarea la cumparare

         Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

         Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

         Produsele trebuie returnate in ambalajul original insotite de toate accesoriile si documentele originale. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

        In cazul in care ambalajul este deteriorat astfel incat nu mai poate fi achizitionat nici ca second-hand, sau lipsesc accesoriile respectivului produs, vom reexpedia produsul catre client, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

7. Securitatea datelor personale si a informatiilor

         www.lustre-online.euare o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

         www.lustre-online.eu se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduce (efectuarea comenzii). 

         Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc.

         Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

         www.lustre-online.eu nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

         www.lustre-online.eu isi declina responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este construit si gazduit site-ul si nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.lustre-online.eu nu contin virusi informatici.

8. Autentificare client

         Accesarea acestui site nu necesita crearea unui cont. Crearea contului si autentificare este obligatorie atunci cand doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie. Contul pe care il deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel incit la o a doua achizitie sa nu trebuiasca sa completati din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera. 

         Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot duce la neonorarea comenzilor. Vanumite rubrici trebuie completate in mod obligatoriu. Acestea sunt marcate distinct si fara aceste date comenzile nu vor fi validate.  

         Avand in vedere ca adresa de e-mail este folosita pentru autentificare, este exclusa posibilitatea inregistrarii a doi utilizatori cu aceeasi adresa de e-mail. 

9. Dispozitii finale

         Odata cu lansarea comenzii si efectuarea cumpararii, Clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 

         Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, atat Clientul cat si Furnizorul isi asuma in totalitate aceste conditii.